Tips & Tricks om uw pand beter tegen inbraak te beveiligen

Inbrekers willen niet gezien worden en zo snel en geruisloos mogelijk hun slag slaan. Hoe langer het duurt om binnen te komen, des te groter wordt het risico dat ze gepakt worden. Daarom kiezen inbrekers voor panden waarbij de beveiliging niet optimaal is.

Bij het maken van de afweging welke maatregelen noodzakelijk zijn om uw pand beter tegen inbraak te beveiligen, dienen verschillende factoren in overweging genomen te worden. Zaken die hierbij een rol spelen zijn onder andere;

– de locatie van het pand
– de bestemming van het pand
– de waarde van de zaken die beveiligd dienen te worden
– het aantal personen dat toegang dient te hebben

Een etagewoning waarbij de centrale voordeur al goed beveiligd is vraagt natuurlijk om heel andere maatregelen dan bijvoorbeeld de kantine van een voetbalclub, een Bed & Breakfast studio, of een advocatenkantoor ergens in de binnenstad. Daarom is het belangrijk dat er eerst een goede risico-analyse van het pand wordt gemaakt. In sommige gevallen kunt u deze aanvragen bij de verzekeringsmaatschappij, maar natuurlijk kunnen de specialisten van Secur u ook hiermee helpen.
Vraag vandaag nog een gesprek aan! Wij staan u geheel vrijblijvend te woord om de belangrijkste zaken met u door te spreken. Indien nodig of gewenst kan er een afspraak gemaakt worden en komen wij bij u langs om te kijken waar de ‘zwakke plekken’ zijn en welke maatregelen noodzakelijk of gewenst zijn om uw pand zo veilig mogelijk te maken. .

Deuren met motorsloten, ramen met anti-inbraak krukken, het plaatsen van een kluis, maar ook het aanbrengen van verlichting en de installatie van een alarmsysteem kunnen ervoor zorgen dat het risico op inbraak aanzienlijk verkleind wordt. En wat dacht u van een App op uw mobiele telefoon waarmee u uw toegangsdeur op afstand kunt openen of vergrendelen, en die u precies verteld wie er wanneer het pand binnengaat of verlaat?

Heeft u alle deuren en ramen van inbraakwerend hang- en sluitwerk voorzien? Dan is er nog maar één factor wat een grote rol speelt in uw beveiliging; de gebruiker van het pand. U kunt uw ramen en deuren van de duurste inbraakwerende maatregelen hebben voorzien, deze helpen natuurlijk niet wanneer deze niet op de juiste manier geïnstalleerd zijn en gebruikt worden. Secur helpt u bij de installatie en ingebruikname van al onze producten.

Ontvang gratis advies van onze risicospecialisten en laat uw inbraakwerende deuren, raamkrukken en kluizen vakkundig installeren. Uw veiligheid is onze zaak!