De voordeur openen met de Smartphone

Een slim deurslot dat via een app op uw mobiele telefoon te bedienen en te controleren is; de ideale oplossing voor het houden van deurcontrole, ook als u niet aanwezig bent!

De mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Gesprekken voeren via de telefoon is slechts een bijzaak geworden. De mobiele telefoon van tegenwoordig doet dienst als wekker, agenda, informatie verzamelaar, betaalmethode, internettoegang, camera, we doen er zelfs onze bankzaken mee!
Het is dan ook niet zo vreemd dat er alweer een app op de markt is gebracht waarmee u op afstand uw deuren open en dicht kunt doen.

Geef uw collega’s, familie, de schoonmaker en de care-taker toegang met hun mobiele telefoon. Via de App kunt u heel eenvoudig meerdere Smartphones installeren. Sommige Apps bieden zelfs de mogelijkheid om bloktijden in te stellen waarmee u kunt controleren wanneer een bepaald mobieltje toegang heeft of via uw eigen telefoon de deur op afstand voor iemand openen en weer afsluiten. De App legt ook vast door welke Smartphone de deur geopend of gesloten wordt. De ideale allround deurcontrole!
Deuren openen en afsluiten zonder handen!
Zodra de smartphone in de buurt van de deur komt, maakt deze automatisch contact. U dient hiervoor wel de Bluetooth en GPS op uw Smartphone in te schakelen en ingeschakeld te houden. Met de auto unlock instelling kunt u ervoor zorgen dat de deur automatisch geopend wordt.
Er zijn verschillende Smart deurcilinders op de markt die onderling vrij veel kunnen verschillen. Eén van de meest belangrijke verschil is het aantal Smartphones dat als “sleutels” in gebruik genomen kunnen worden (met andere woorden; hoeveel smartphones kunnen er geactiveerd worden). Laat u daarom goed voorlichten over welk model het beste bij u past. Wanneer u van plan bent een Smartslot aan te schaffen vergeet u dan niet de maat van het oude cilinderslot op te nemen (of neem de oude cilinder mee!).
Installatie is gemakkelijk:
● Verwijder het oude cilinderslot en vervang deze door de zogenaamde Smart cilinder.
● Installeer de App op uw telefoon en volg de instructies
● Monteer het Smart cilinderslot in het deurkozijn
● Activeer het slot, het slot wordt vervolgens automatisch geconfigureerd
● Maak een account aan en bepaal uw instellingen
Heeft u interesse in de installatie van een Smartslot? Praat met één van onze specialisten en ontdek welke App het beste geschikt is voor uw toegangsdeur controle. Natuurlijk kunnen wij bij ook bij u langskomen om het slot te installeren wanneer u dit wenst.