Kleuren van RAL

Het ene groen is het andere niet. Tegenwoordig is het aantal verschillende kleuren groen of blauw of geel of oranje wat op de markt verkrijgbaar is eindeloos.

Lees meer

Fingerprint toegangscontrole

Eén van de nieuwste technieken op het gebied van inbraakbeveiliging van privé- en bedrijfspanden is de vingerafdruk-toegangscontrole. De fingerprint toegangscontrole scanner is de gemakkelijkste en meest veilige manier voor het eenvoudig openen en sluiten van beveiligingsdeuren.

Lees meer

Raambeveiliging

Doordat mensen steeds meer waardevolle spullen in huis krijgen – denk maar eens aan het aantal mobieltjes, iPads, televisies, laptops en dergelijke per huishouden – wordt het beveiligen van je huis steeds belangrijker.

Lees meer

prachtige Appartementsdeuren van MECOP

Kies voor de prachtige Appartementsdeuren van MECOP voor de beveiliging van iedere kamer en binnenruimte. De beveiligde appartementsdeuren van MECOP zijn uiterst geschikt als toegangsdeur van bijvoorbeeld kantoorruimtes, appartementencomplexen, praktijkruimtes en andere binnenruimtes die je wilt kunnen afsluiten en beschermen tegen ongewenste bezoekers.

Lees meer