Kluizen

SECUR BEVEILIGING zoekt mee naar de brandkast of kluis die u nodig hebt en zorgt ook voor professionele installatie.
● Ruime keuze uit brand en/of inbraakwerende kluizen
● Laptop- en computer safes, afstortkluizen, wapenkluizen, documentenkasten, sleutelkluizen en nog veel meer!
● Voorzien van een dubbelbaard sleutelslot of elektronisch cijferslot
● Alle kluizen kunnen zowel in de vloer of in de muur verankerd worden
● Beveiliging tegen diefstal en brandvertragend

 

Een kluis of safe is de allerbeste bescherming voor het veilig opbergen van kostbaarheden zoals laptops, sieraden, geld en belangrijke documenten. Secur heeft een groot aantal verschillende gecertificeerde kluizen van Eurolite in haar assortiment die de beste bescherming bieden bij inbraak en tegen brand voor alle waardevolle spullen, groot en klein! En wist je dat het hebben van een gecertificeerde, professioneel geïnstalleerde kluis ook weer een premiekorting op de inboedel, brand en braakverzekering kan betekenen? Lees snel verder!

De kluizen van Eurolite zijn in verschillende maten en voor heel veel verschillende doeleinden aan te schaffen. Er zijn eenvoudige, kleine kluizen om zaken zoals bijvoorbeeld paspoorten, inentingsboekjes en andere belangrijke papieren in te bewaren, maar er zijn ook speciale kluizen beschikbaar speciaal bedoeld om laptops en andere data dragers veilig in op te bergen. Sleutelkuizen, bedoeld om sleutels veilig op te bergen bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Iedereen die een wapenvergunning heeft en in het bezit is van een wapen dient een aparte wapenkluis te hebben om wapens en munitie in op te slaan.
Er zijn speciale kluizen op de markt gemaakt voor bedrijven die het afstorten van geldbedragen mogelijk maken waarbij geld in de kluis kan worden gestopt zonder de kluis open te maken, en het geld er op geen enkele mogelijkheid meer uitgehaald kan worden.

Alle Eurolite kluizen zijn voorzien van een zogenaamd dubbelbaard sleutelslot of kunnen uitgerust worden met een elektronisch cijferslot, en hebben de mogelijkheid om in de vloer of in de achterliggende muur verankerd te worden.

Wil je weten welke kluis het beste bij jouw past? Neem gerust contact op met een van onze specialisten voor persoonlijk advies! Indien nodig komen we gewoon op locatie om te kijken welke kluis het beste op welke plaats in het pand kan worden gemonteerd. En natuurlijk zorgen wij ook voor een correcte en superveilige installatie van de door jouw gekozen kluis bij jouw thuis. Bij installatie ontvang je van ons uiteraard de volledig ingevulde certificatie. En vergeet niet de aanschaf van de kluis te melden bij je verzekeraar!