APPARTEMENTSDEUREN

 

Kies voor de prachtige Appartementsdeuren van MECOP voor de beveiliging van iedere kamer en binnenruimte. De beveiligde appartementsdeuren van MECOP zijn uiterst geschikt als toegangsdeur van bijvoorbeeld kantoorruimtes, appartementencomplexen, praktijkruimtes en andere binnenruimtes die je wilt kunnen afsluiten en beschermen tegen ongewenste bezoekers.

Dagelijks worden er in Nederland nog zo’n 180 inbraken gepleegd. Dat is minder dan de jaren ervoor, maar nog steeds meer dan 65.000 inbraken per jaar! Vaak wordt de materiële schade gedekt door een inbraak of inboedelverzekering, maar de gevolgen van een inbraak zijn voor de slachtoffers uiterst vervelend en soms zelfs traumatisch! Wat moet je bijvoorbeeld doen als je thuiswerkt of een klein kantoor hebt en al je computers met belangrijke werkinformatie worden gestolen? Of je werkt als architect en een onverlaat verwoest al je bouwtekeningen, neemt je kunstcollectie mee of steelt jouw collectie dwergpapegaaien waarmee je al jaren aan het fokken bent?
Voorkomen is altijd beter dan genezen en daarom heeft MECOP nu een veiligheidsdeur voor binnenruimten op de markt gebracht die niet alleen bescherming biedt tegen inbraak en brand maar er ook nog eens prachtig uitziet, een isolerende werking heeft tegen kou en geluid en onderhoudsvrij is!

De appartementsdeuren van MECOP onderscheiden zich van andere beveiligingsdeuren door hun prachtige, eigentijdse afwerking. De lelijke stalen binnendeur behoort nu echt tot de verleden tijd. MECOP biedt een grote verscheidenheid aan appartementsdeuren van verschillende materialen. De deuren worden op bestelling gemaakt en kunnen in iedere gewenste kleur en afwerkingsmateriaal geleverd worden.
Uiteraard is er ook keuze uit welke beveiligingstechniek voor de toegangscontrole prefereert: een cilinderslot, codeslot of een slot wat met een zogenaamde keycard of zelfs met een vingerafdruk werkt!

De gepantserde houten appartementsdeuren worden in een metalen deuromlijsting geplaatst. De deuren hebben een standaard brandwerende vertraging van 30 minuten (RF30), maar er kan ook gekozen worden voor deuren met een brandvertraging van 60 minuten. De MECOP beveiligingsdeuren zijn uiteraard standaard voorzien van extra verstevigingen, meerpuntssluitingen en veiligheidsbeslag en bieden naast inbraakbescherming en brandvertraging ook een betere geluids- en temperatuurisolatie!

De appartementsdeuren van MECOP worden allemaal stuk voor stuk getest en voldoen dan ook aan de zware eisen die door de Europese Unie gesteld worden. In de meeste gevallen kan het plaatsen van een dergelijke inbraakveilige en brandvertragende deur ook nog eens zorgen voor een leuke premiekorting op de brand en inbraakverzekering en de stookkosten verlagen!

Alle deuren worden uiteraard door onze specialisten professioneel geplaatst en geleverd met een echtheidscertificaat.