Secur design beslag voor ramen en deuren

Bij Secur vindt u een ruime selectie aan design deur- en raambeslag van topkwaliteit. Vervang oude standaard rozetten, deur en raamkrukken en geef uw woning of kantoorpand een stijlvolle upgrade.

Wanneer mensen aan de slag gaan met het vernieuwen van het interieur van hun huis of kantoorpand wordt meestal veel aandacht besteed aan de kleur van de muren, de materiaalkeuze van de vloer en de stijl van het meubilair. Het sluitwerk van ramen en deuren wordt in de meeste gevallen over het hoofd gezien. En juist deze misschien wat minder opvallende details zorgen voor de ‘finishing touch’ en
dragen bij aan het gevoel van luxe en volmaaktheid.

Het plaatsen van nieuwe rozetten en design deurklinken die harmonieus aansluiten bij de rest van uw interieur zorgen voor een succesvolle uitstraling. Met het door ons zorgvuldig geselecteerde deur- en raambeslag creëert u elegante klasse met oog voor detail, waarmee succes verzekerd wordt. .

Bij Secur vindt u een groot assortiment aan stijlvolle raam- en deurbeslagen uitgevoerd in verschillende materialen. U kunt kiezen uit gepolijst of geborsteld RVS, messing, hout en kunststof, van ultra modern tot traditioneel. Het spreekt voor zich dat het design deur- en raambeslag ook in dezelfde stijl te koop is voor de buitenkant van het pand. Deze kunnen voorzien worden van inbraakwerende maatregelen, zodat de overgang van binnen naar buiten netjes op elkaar aansluit en uw pand optimaal tegen inbrekers beveiligd is.

Behalve de design deur- en raambeslagen zijn er ook nog andere artikelen in dezelfde vormgeving en stijl aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld brievenbussen, deurbellen en badkamerartikelen om uw huis of kantoorpand echt helemaal af te maken.

Kom gerust eens langs en bekijk onze catalogus of vraag een gesprek aan met een van onze experts.