Buitendeuren

De beveiligde buitendeuren van Anaf zijn de droom van iedere huisbezitter en een nachtmerrie voor iedere inbreker!

Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Het zegt veel over het gebouw en de bewoners of het bedrijf wat zich achter de deur bevind. De eerste indruk is er een die niet overgedaan kan worden. Een blauw of groen gekleurde houten deur met raampjes past misschien perfect bij dat oude boerderijtje langs de Dorpsweg, maar is hoogstwaarschijnlijk geen gelukkige keuze bij een modern kantoorpand waar veel geld verdiend moet worden. Een goede voordeur kiezen is uiteraard een kwestie van smaak en stijl, maar er zijn nog meer zaken waar bij de keuze van een nieuwe deur op gelet dient te worden.

In de meeste gevallen zijn de deuren de meest zwakke plek in de beveiliging van een pand; de meeste indringers weten nog altijd door de voor of achterdeur naar binnen te komen. Dat is meestal het gevolg van gemakkelijk te manipuleren sloten en slechte kwaliteit van de gebruikte materialen. Daarom is het belangrijk om voor een deur te kiezen die niet alleen esthetisch gezien bij uw woning of kantoor past, maar ook geschikt is voor de bestemming van het pand en afdoende bescherming biedt tegen inbrekers. Een andere eigenschap die vaak bij de aanschaf van een nieuwe buitendeur over het hoofd wordt gezien is de geluids- en warmte-isolatie.

Anaf heeft een groot assortiment aan verschillende buitendeuren in haar assortiment die aan al deze eisen voldoen: brandvertragend, inbraakwerend, warmte-isolerend én mooi om te zien! U kunt kiezen uit meer dan 130 verschillende modellen. Er zijn buitendeuren verkrijgbaar met een klassieke look maar ook met een uiterst moderne uitstraling. Er is ook een grote keuze aan verschillende materialen en details. En natuurlijk worden alle deuren op maat gemaakt en door onze professionals perfect geïnstalleerd.

Ziet u door al die deuren en keuzemogelijkheden de opening niet meer? Hier volgt een kort vragenlijstje dat u zal helpen uw keuze wat duidelijker te krijgen:

● Bedrijfspand of privé
● Modern of klassiek
● Nieuwbouw of bestaande bouw
● Ramen
● Materiaalkeuze
● Kleur

U kunt ook een foto meenemen van het aangezicht van het pand zodat u bij ons ter plaatse uzelf een beter beeld kunt vormen of de deur daadwerkelijk qua stijl en materiaalkeuze past bij de rest van het pand.
Laat u adviseren door onze deurspecialisten en kies voor een Anaf buitendeur!